kommentar 0

SÅ kul app

Att översätta känslan av en stadsdel till ett mönster, går det? Kanske. Ett rörligt, färgstarkt, vibrerande skevt, brokigt, lite uppkäftigt och positivt tänker jag.  Pennor, kritor och papper och en hel massa band i olika färger korsar varandra, bildar oändligt många olikartade hagar.IMG_9228 Det här ser ju inte mycket ut på pappret, men det intressanta är hur de olika linjerna/banden går att kombinera och manipulera i ett linjespel. När en tar en bild av det här och använder appen kaleidomatic. Prova! beroendeframkallande. Fota vad som helst, appen gör ett dekorativt mönster med bilden) http://kaleidomatic.comIMG_9218 Det börjar närma sig men är inte i mål än på ett tag. För mycket hemslöjd för lite Bandhagen, för bleka färger och band. Mer pennor, starkare linjer + kaleidomatic workshop så kan det kanske landa.IMG_9215

Sparat under:artprojects, stadsdelsdräkt

Om författaren

Publicerat av

Tina K; project, illustration and pattern. Live and work in Stockholm, Sweden trained in the arts of drawing, writing, cleaning and reading.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s